a klinikáról

Bemutatkozás

Munkám során mindig nagy hangsúlyt fektettem a minőségre és a precizitásra, valamint az átfogó, komplex kezelési filozófia elsajátítására. Ezért is fontos számomra, hogy a többéves, németországi praxisokban elsajátított legújabb technikákat és kezelési szemléletet hazánkban is elérhetővé tegyem.

Tevékenységem elsősorban a fogszabályozásra és az állkapocs ízület betegségeinek gyógyítására, valamint az esztétikai fogászatra fókuszál. Ugyanakkor klinikánkon elérhetőek általános és helyreállító fogászati, valamint dentálhigéniai kezelések is. Ezen területeknek a fogszabályozó kezelések esetén is fontos szerepe van, hiszen fogszabályozó készüléket kizárólag megfelelő állapotú, egészséges fogakra szabad felhelyezni. Az állkapocs ízület bizonyos eltéréseinek sikeres kezeléséhez és hosszú távon tünetmentes állapotának biztosításához szintén hozzá tartozhat a harapás beállítása egy új, terápiás helyzetbe. Ez megtörténhet fogszabályozás útján vagy speciális kritériumokon alapuló fogpótlások készítésével. Bizonyos esetekben a fogszabályozó kezelések hosszú távon stabil és esztétikailag kielégítő eredményének biztosításához ugyancsak szükség lehet bizonyos kiegészítő kezelésekre.

A fogszabályozó készülékek viselése egyre inkább divattá válik a fiatalkorúak és a felnőtt korosztály körében egyaránt. Mindazonáltal azok számára is elérhető lehetőség kínálkozik, akik esztétikai, munkahelyi vagy egyéb okok miatt nem szeretnék fogszabályozójukat megmutatni környezetüknek. Számukra lehet megoldás az ún. láthatatlan fogszabályozó készülékek csoportja: átlátszó sínek (aligner), illetve nyelv felől felragasztott (lingualis) fogszabályozók. Kiemelten fontos számomra, hogy ezeket a speciális, 100%-ban egyénre szabott és legmagasabb precizitással rendelkező készülékeket is megfizethető áron biztosítsam pácienseim számára. Németország egyik legjelentősebb és legelismertebb lingualisan kezelő praxisában tanulva átfogó tapasztalatot szereztem ezen készülékek kínálta kiemelkedő lehetőségekről. Mivel a praxisvezetők (Dr. Claudia Obijou-Kohlhas, Dr. Peter Kohlhas) a Német Fogszabályozó Szövetség (DGLO) elnökei, ezen tapasztalatok nem csak gyakorlati, de első kézből származó tudományos alapokon is nyugszanak.

A láthatatlan készülékfajták mellett természetesen a különböző típusú és megjelenésű rögzített és kivehető fogszabályozók is elérhetőek.

Munkám során mindig egyénre szabott kezelési tervet dolgozok ki, hiszen minden esetben az adott páciens biológiai határaihoz és igényeihez kell igazodjunk. Németországban végzett állkapocsízületi curriculumnak köszönhetően ízületközpontú szemlélettel dolgozom: az állkapocsízület egészséges működésének biztosítása minden kezelésünk során központi jelentőséggel bír.

Célunk minden esetben egy egészséges, jól működő rágószerv kialakítása, mely megfelel az esztétikai irányelveknek és elvárásoknak is. 

Csapatunk

Dr. Powell Osiris Miriam

Fogszakorvos

A Debreceni Orvostudományi Egyetemen szereztem fogorvos diplomát 2010-ben. Ezt követően az esztétikai és helyreállító fogászat területén képeztem magam és 2013-ban konzerváló fogászat és fogpótlástanból tettem szakvizsgát. Ezt követően Németországba költöztem. München vonzáskörzetében esztétikai fogászattal foglalkoztam. Később Baden-Badenben fogszabályozó szakképzésemet teljesítettem. Folyamatos külföldi továbbképzéseken és nemzetközi konferenciákon veszek részt, hogy szakmai tudásom napra kész maradjon.

Garamvölgyi Cecília

Fogászati asszisztens és Dentálhigiénikus

Nagyon szeretem a munkámat. Gyerek korom óta szerettem volna fogászati asszisztensként dolgozni és segíteni a fogfájós betegeken.

 

Elérhetőségek

(Please enable JavaScript to view this email address)
>

 

Árlista

Fogszabályozás és Esztétikai fogászat
kiváló minőségben, elérhető árakon

Árlista
<p>Fogszabályozás és Esztétikai fogászat<br />
kiváló minőségben, elérhető árakon</p>
klinikánkról

Tekintsen be fogászati
klinikánk mindennapjaiba.

Galéria